Om Rene Bygårder AS

Bygård

Trenger du en god og pålitelig vaktmester?

Ja, da vil vi ønske deg velkommen til oss i Rene Bygårder AS.

Rene Bygårder AS er fortsettelsen av suksessen til Norges største innen trappevask, Rene Trapper AS. Siden 2004 har Rene Trapper AS erfart konstant fremgang innen trappevask, og levert de aller fleste vaktmestertjenester / bygårdstjenester til sine kunder. For å levere den samme høye kvaliteten på alle våre tjenester bestemte vi oss for å skille ut vaktmestertjenestene. Rene Bygårder AS er bygd opp etter de samme prinsippene som Rene Trapper AS, hvor vårt fokus er konstant rettet mot våre kunder og våre medarbeidere. 

Rene Bygårder AS tilbyr alt av vaktmestertjenester som for eksempel gressklipping, holde orden på søppelskur, skifte / bytte lyspærer, fjerning av løv og annet søppel, snømåking, istappvarselskilt samt fjerning av istapper, justering av dørpumper, tømming av papirkurver, trappevask, containerutleie, matteutleie, taggefjerning (fjerning av graffiti), skadedyrbekjempelse, samt rimelige og dyktige håndverkertjenester for beboere i sameier og borettslag som er kunder av Rene Bygårder AS og Rene Trapper AS. 

Rene Bygårder AS ønsker å bidra med alle typer vaktmester- og bygårdstjenester hvor vi har som mål å gjøre en svært god jobb til en best mulig pris. Dette innebærer renhold og vaktmestertjenester levert med høy kvalitet, som alltid og uten unntak utføres til avtalt tid og pris.